Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️

Zirai don önleyici sis makinesi mücadele

Zirai don önleyici sis makinesi, tarımsal arazilerde meyve çiçeklerinin ve tohumlarının korunması için kullanılan bir araçtır. Bu makine, antifriz buharı püskürtür ve tohum içindeki suyun donma sıcaklığını 0°C dereceden -35°C dereceye kadar düşürebilir. Bu sayede, çiftçiler ürünlerini don olaylarından koruyabilirler.

Nasıl Çalışır?

Zirai don önleyici sis makinesi, yapay bir bulut perdesi oluşturur ve toprağın sıcaklığını muhafaza eder. Bu sayede, soğuk hava tabakasının zemine çökmesini engeller. Antifriz etkisi suyun donma noktasını düşürür ve bu sayede don olaylarından korunulur.

Antifriz Buharı Püskürtür ve Donma Sıcaklığını -35°C Dereceye Kadar Düşürür

Zirai don önleyici sis makinesi, antifriz buharı püskürtür ve donma sıcaklığını -35 °C dereceye kadar düşürebilir. Bu sayede, çiftçiler ürünlerini don olaylarından koruyabilirler. Antifriz, tohum içindeki suyun donma noktasını düşürür ve hücre duvarlarını korur ve bu sayede don olaylarından korunulur.

Yapay Bulut Perdesi Oluşturur ve Toprağın Sıcaklığını Muhafaza Eder

Zirai don önleyici sis makinesi, yapay bir bulut perdesi oluşturur ve toprağın sıcaklığını muhafaza eder. Bu sayede, soğuk hava tabakasının zemine çökmesini engeller. Böylece, çiftçiler ürünlerini don olaylarından koruyabilirler.

Soğuk Hava Tabakasının Zemine Çökmesini Engeller

Zirai don önleyici sis makinesi, soğuk hava tabakasının zemine çökmesini engeller. Bu sayede, çiftçiler ürünlerini don olaylarından koruyabilirler ve daha iyi bir ürün verimliliği elde edebilirler. Bu araç, çiftçilerin ürünlerini korumak için kullanabilecekleri etkili bir yöntemdir. Don önleyici sis makinesi, tarımsal arazilerde meyve çiçeklerinin ve tohumlarının korunması için önemli bir araçtır ve çiftçilerin ürünlerini korumalarına yardımcı olabilir.

100 – 200 dekar arası araziler için araç üstü Dumanlama Makinesi SM700 sayfasını ziyaret ediniz.

Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️ Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️ Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️

Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️

Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️ Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️ Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️ Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️

Zirai don önleyici sis makinesi mücadele, Zirai Don Mücadele Makineleri - Yapay Bulut Teknolojisi ❄️✳️

blank